Over ons

Onze werkwijze

Coverplan werkt ..

Van vraag naar folieoplossing

Iedere opdracht begint met een probleem waar u een oplossing voor zoekt. Te warm, te koud, verouderd, onveilig, weinig privacy, verkleurde kozijnen, etc. Van kantoorgebouw tot schoollokaal, van monument tot winkel of woning; u vraagt, wij luisteren. Op basis van de situatie, een analyse van de ramen, de staat van onderhoud, de vele foliemogelijkheden én onze kennis en ervaring krijgt u maatwerkadvies met een bijbehorende offerte.

Folieapplicatie zonder overlast

Kiest u voor Coverplan, dan plannen wij uw opdracht in. Het vooraf afdekken of afplakken van ruimtes is niet nodig; onze werkzaamheden brengen geen stof of vuil met zich mee. De montage van 3M folies gebeurt snel en professioneel, zonder hak- en breekwerk. Dus zonder geluidsoverlast of puin. Dat is wel zo prettig voor de gebruikers en bewoners van het pand. Is de opdracht klaar? Dan ruimen onze medewerkers op, voeren eventuele afvalresten af en laten u achter met een geweldig eindresultaat.

Gegarandeerd goed

3M produceert excellente folies met uitstekende eigenschappen en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud. De folies die wij gebruiken zijn slijtvast, kleurvast, krasbestendig, weerbestendig en stootvast. Bovendien heeft u tot maar liefst 10 jaar garantie op de excellente 3M folies én op het vakkundig aanbrengen door onze gecertificeerde vakmensen.