Over ons

Profiel

Coverplan is sinds 2007 landelijk actief in de wereld van vastgoedonderhoud, renovatie en schadeherstel. In eerste instantie als schildersbedrijf, maar al snel ontdekten we de slimme toegevoegde waarde en innovatieve mogelijkheden van folieoplossingen.

Vernieuwend in folieoplossingen

Oplossingen zonder hak- en breekwerk, op bestaande beglazing, beplating, wanden en kozijnen. Vanwege ons enthousiasme over professionele folieapplicaties, de vele tevreden klanten en de eindeloze toepassingsmogelijkheden zijn we uiteindelijk Premium Dealer van 3M folies geworden en daar zijn we stiekem best wel trots op.
 

Professionals met plakkracht

Al onze medewerkers en ingehuurde vakmensen zijn 3M gecertificeerde professionals. Wij werken niet zomaar met folieplakkers, maar selecteren meedenkende specialisten met ervaring, die staan voor een fantastisch eindresultaat met een kwalitatief hoogwaardig product. Zowel leverancier System-Line als producent 3M waarborgen de kwaliteit die wij willen leveren. Niet voor niets krijgt u tien jaar garantie op zowel de 3M folie als de montage door Coverplan. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.
 

Tevreden opdrachtgevers

Een opdracht is voor ons pas succesvol als de opdrachtgever tevreden is. Tevreden over een complete transformatie van een pand, zonder ingrijpende verbouwing. Tevreden over lagere binnentemperaturen zonder dure airco of kwetsbare zonwering. Tevreden over dat veilige gevoel met inbraakwerende folie op de etalageruiten. Het gaat ons om u. Om bedrijven en particuliere klanten die keer op keer bij ons terugkomen. Van herstelbedrijven tot vastgoedbeheerders, woningcorporaties tot architecten. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken de mogelijkheden en voordelen van 3M folieapplicaties door Coverplan. U ook?