Nieuws

Bescherm uw meubels en kunst tegen uv-stralen

Genieten van de zon is heerlijk en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Toch is het slim uzelf te beschermen door u in te smeren met zonnebrandcrème. U wilt uw huid echter beschermen tegen de zon en door Uv-stralen geen huidkanker oplopen. Hoe zit het echter met uw interieur en kunst? Beschermt u deze ook tegen de schadelijke uv-stralen?

De impact van de zon op uw meubels en kunst

Wij zijn niet de enigen die verkleuren door UV stralen. Uw interieur en kunst aan de muur doet dit helaas ook. UV-B-stralen worden door glas geblokkeerd maar de glas houdt de UV-A-stralen niet volledig tegen. Circa 50% van deze straling gaat door het glas heen en heeft een verkleurend effect op uw vloer, gordijnen, meubels en kunst. Tenminste als de UV stralen deze weten te bereiken.

Met zonwerende raamfolie beschermt u uw interieur


Hoe voorkomt u dat de zon uw meubels en kunst verkleurt?

De meest effectieve manier om te voorkomen dat de zon en uv-stralen u meubels, gordijnen en kunst niet verkleuren is door de 3M Prestige 70 zonwerende raamfolie te gebruiken. Deze exterior raamfolie wordt aan de buitenkant op u ramen geplakt en blokkeert tot 99% van de schadelijke uv-straling die het verschieten van kleuren veroorzaakt. Het zorgt voor een minimale impact op uw interieur!

Deze raamfolies zijn zeer transparant en behouden de originele uitstraling van uw ramen en uw woning. Last, but not least, zorgt deze zonwerende raamfolie ook nog eens voor meer comfort en bescherming doordat het 97% van het infraroodlicht van de zon tegenhoudt en indirect zorgt voor een lager energieverbruik.