isolerende raamfolie

Raamfolie

Isolerende raamfolie

Wat is isolerende raamfolie?

Isolerende raamfolie, ook wel isolerende glasfolie genoemd, verhoogt de isolatiewaarde van uw ruiten. Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer. Comfortabel en besparend! Na het aanbrengen van 3M Thinsulate Climate Control verandert enkel glas in uw pand bijna in dubbel glas, en geeft dubbel glas een upgrade naar driedubbel glas. Dat is een slimme en veel goedkopere oplossing dan het vervangen van alle ruiten door hoogwaardiger glas, maar wel met het gewenste effect.

Wat zijn de voordelen van isolatiefolie

  • Warm in de winter
  • Koel in de zomer
  • Lagere stookkosten
  • Extra woon- en werkcomfort
  • Goedkoper dan vervanging glas

Neem direct contact op

Fan van isolatiefolie

Is de isolerende waarde van de beglazing van een pand niet in orde, dan wordt er vrijwel direct naar de mogelijkheden van vervanging van de ramen gekeken. Iedereen wil immers comfortabel wonen en werken én niet te veel betalen voor verwarming of koeling. Maar vervanging van de beglazing is een ingrijpende en kostbare oplossing. Daarom zijn vastgoedbeheerders, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren, particulieren, leegstandbeheerders en projectleiders bij herbestemming van een pand steeds vaker fan van isolerende glasfolies.

Warmer en koeler

Met onze slimme isolerende glasfolie houdt u in de winter de gestookte warmte beter vast en bespaart u op stookkosten. In de zomer zorgt de isolerende folie voor reflectie van zonlicht, en houdt u de hitte van de zon grotendeels buiten. Dus het effect van isolatiefolie is zowel in de zomer als winter merkbaar. Met een prettiger binnenklimaat en lagere verwarmingskosten of kosten van koeling. En dat zonder ingrijpende uitgaven voor vervanging van alle ramen.

Onze isolerende folies

Hieronder een greep uit onze collectie folies.

 

Isolerende raamfolie voor bedrijven
Kies voor slimmere ramen, meer comfort én besparing. Kies voor 3M Thinsulate Raamfolie.
Productbrochure (PDF)
Isolerende raamfolie voor woningen
Maak van enkelglas nu dubbelglas met de Thinsulate Raamfolie voor woningen. Natuurlijk van 3M.
Productbrochure (PDF)
Thinsulate Climate Control
Vrijwel onzichtbare isolatie. Comfort en energie efficiëntie met 3M™ Thinsulate™ Climate Control-serie.
Productspecificaties (PDF)

Alle folies geplaatst onder garantie, zijn ook los te verkrijgbaar bij Coverplan. Heeft u interesse in losse producten? Neem gerust contact met ons op.