Raamfolie

Renovatiefolie

Vastgoedonderhoud met folie

Is uw bedrijfspand toe aan een ingrijpende opknapbeurt? Wij hebben jarenlange ervaring met vastgoedrenovatie en vastgoedonderhoud. En kennen de voordelen van een ingrijpende opknapbeurt met een dun laagje interieur- of exterieurfolie. Met gebruik van de slimme 3M folies en applicatie door onze gecertificeerde vakmensen ziet het pand er niet alleen als nieuw uit, maar verbetert ook het klimaat en comfort voor de gebruikers en bewoners ingrijpend. Fraaie kleur, perfecte uitstraling, isolerend, zonwerend, doorvalbeveiliging; complete oplossingen voor ieder pand.

Wat zijn de voordelen van renovatiefolie

  • Renoveren zonder hak- en breekwerk
  • Ideaal bij herbestemming vastgoed
  • Eén folielaag met meerdere oplossingen
  • Voor interieur en exterieur
  • Snel en schoon

Neem direct contact op

Duurzaam hergebruik van vastgoed

Bedrijfspanden en kantoorpanden die worden getransformeerd naar woonunits, monumentale panden die een nieuwe bestemming krijgen, leegstandsbeheer door tijdelijke bewoning; verduurzaming, transformatie en herbestemming zijn dé trend als het gaat om vastgoedbeheer. Tel daarbij op de wens om zo energieneutraal mogelijk te werken en wonen en het is duidelijk waarom steeds meer vastgoedeigenaren interesse tonen in de onbegrensde mogelijkheden van vastgoedonderhoud met vernieuwende folies. De kwalitatieve 3M folies zijn een slimme, schone, snelle en betaalbare oplossing.

Gevelrenovatie of opknapbeurt van uw interieur

Optimaliseren, verfraaien, verduurzamen; wat de reden van de opknapbeurt van de gevel van het pand ook is, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Aan de buitenzijde kunnen we de raampartijen en beplating compleet veranderen met raam- en gevelfolies. Een gladde ondergrond leent zich uitstekend voor applicatie van een exterieurfolie; weerbestendig en slijtvast. Naar wens kunnen we de renovatie met folies combineren met schilderwerk. Bij het opknappen van het interieur kunt u denken aan doorvalbeveiliging, zonwering en isolatie, maar ook aan het transformeren van het interieur met interieurfolies op wanden en meubels. Van kastenwand tot balie, van deuren tot een complete keuken. Van patronen, structuren en kleuren waar u standaard uit kunt kiezen tot printing on demand.

Onze renovatiefolies

Hieronder een greep uit onze collectie folies.

 

Brochure 3M Window Frame Film
Kiest u voor een duurzame oplossing van uw vastgoedonderhoud. Kies dan voor renovatie met 3M Window Frame Film. In deze brochure vindt u alle details.
3M Window Frame Film (pdf)
Folie oplossingen voor kozijnen en gevelpanelen
3M heeft diverse oplossingen in zelfklevende folie voor het esthetisch renoveren van bestaande kunststof en aluminium kozijnen en de bijbehorende gevelbeplating.
Folie selector voor kozijnen en gevelpanelen
Technische gegevens Window Frame Film
In deze brochure vindt u de kenmerken en specificaties van 3M window frame film. Een  folie voor renovatie van kunststof en aluminium kozijnen en gevelbeplating
Specificaties Window Frame Film

Alle folies geplaatst onder garantie, zijn ook los te verkrijgbaar bij Coverplan. Heeft u interesse in losse producten? Neem gerust contact met ons op.