Overige oplossingen

Autofolie, reclame en belettering

Voor elk voertuig een folie

Van privé-auto tot bedrijfsbus, van touringcar tot vrachtwagen, van trein tot scooter of motor; de kwalitatieve car wrap folies van 3M geven uw voertuig een compleet nieuw uiterlijk. Mat of glanzend, unieke textuur, éénkleurige wrap of autofolie met digitale print naar keuze; de mogelijkheden zijn onbegrensd. Met autofolies van Coverplan kiest voor u kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van autofolie

  • Complete carwrapping of belettering
  • Personaliseren van voertuigen
  • Warmtewerend en blinderend
  • Zelfde voertuig, nieuwe look
  • Geen aantasting autolak

Neem direct contact op

Auto folie

Autoreclame en belettering

Uw bedrijfsvoertuigen tijdelijk voorzien van een opvallende boodschap? Of wilt u van uw complete wagenpark rondrijdende visitekaartjes maken? Van een tijdelijke reclamecampagne tot de permanente belettering van uw complete wagenpark; alles draait om uw vraag en onze folies. Een excellente combinatie. En na een tijdelijke actie verwijdert u de autofolie, zonder aantasting van de autolak.

Autofolie, fraai en functioneel

Bij autofolies en car wrappen denkt u aan verfraaiing, striping, persoonlijke accenten, belettering en reclame. Aan al die opvallende extra’s. Maar weet u dat onze autofolies de lak van uw voertuig ook beschermen tegen steenslag, verkleuring en krassen? En de autoruiten verstevigen, blinderen of zonwerend maken? Fraaie en functionele pluspunten waar u uw voordeel mee doet.  

Auto belettering

Onze auto folies

Hieronder een greep uit onze collectie folies.

 

3M Crystalline ruitenfolie
Beschermt de inzittenden tegen onaangename hitte en schittering. De airco hoeft minder vaak aan, waardoor brandstofbesparend.
3M Crystalline ruitenfolie brochure
3M Color Stable ruitenfolie
Gepatenteerde polyesterfolie met nano-carbon. Ziet er geweldig uit, uitzonderlijk stabiel van kleur. Leverbaar in varianten die 5 tot 50% donkerder zijn getint.
3M Color Stable ruitenfolie
3M Autobrochure
Van het weren van hitte en het omtoveren in fraai getint glas tot het tegenhouden van glasscherven en het beschermen tegen inbraak.
3M Brochure Raamfolie voor auto's

Alle folies geplaatst onder garantie, zijn ook los te verkrijgbaar bij Coverplan. Heeft u interesse in losse producten? Neem gerust contact met ons op.