Nieuws

Geef je auto een nieuwe look met 3M autofolie

Het wrappen van auto’s met kwalitatieve autofolie wordt steeds populairder. Het is een stuk goedkoper dan het spuiten van auto’s en de kwaliteit van autofolie wordt ook steeds beter.

Autofolie van 3M

Een van de leveranciers van kwalitatieve autofolie is 3M. Ze hebben car wrapping folie in verschillende soorten. De matte carwrap folies zijn immens populair maar daarnaast hebben ze ook de glanzende carwraps en de autofolies in een unieke textuur. Bij Coverplan doen we geen concessies aan kwaliteit als het gaat om onze folies vandaar dat de keuze voor 3M een eenvoudige keuze is.

Het wrappen van uw bedrijfsauto

We krijgen steeds meer aanvragen voor het wrappen van bedrijfsauto’s. Het is een betaalbare manier om je bedrijfsboodschap te verspreiden en uw bedrijfsauto een opvallende look te geven. In de autofolie kan nu ook een digitale print naar keuze worden verwerkt waardoor er ontelbare mogelijkheden zijn.

Voor softwarebedrijf 4Proces uit Hillegom, dat zich bezighoudt  met digitale optimalisatie, mochten wij de bedrijfsauto wrappen in hun bedrijfskleuren en logo.  Een nieuwe look met frisse kleuren die ervoor zorgt dat het bedrijf direct opvalt als u het op de snelweg of parkeerplaats tegenkomt.

Waarom car wrappen steeds populairder wordt als het spuiten van uw auto.

Doordat car wrappen steeds betaalbaarder wordt en het veel goedkoper is dan het spuiten van je auto, het een duurzame oplossing is (plus geen krassen op de lak) en eventueel makkelijk kan worden verwijderd zien we dat het steeds populairder wordt. Door de hoogwaardige kwaliteit van de 3M autofolie en de kundige montage hiervan die we in eigen beheer uitvoeren zorgen we er onder meer voor dat we ook uw bedrijfsauto voorzien van een nieuwe look. Een look waardoor uw auto én bedrijf steeds meer opvalt!