Nieuws

Isoleer je woning via je ramen

Om optimaal te genieten van je woning is een juiste temperatuur in huis erg belangrijk. Zowel in de zomer als in de winter. In de zomer wilt u het niet te warm hebben in huis en in de winter wilt u het niet te koud hebben. Zo simpel is het.

 

isolerende raamfolie voorkomt extra energiekosten

Dit artikel gaat over het isoleren van uw woning zodat u het niet te koud krijgt in de winter. Welke mogelijkheden heeft u hiervoor? We zetten de opties voor u op een rij:

Dakisolatie

Aangezien warmte omhoog gaat is het dak of de zolder vaak de eerste keus om te isoleren. Dakisolatie kan zowel via de buitenkant als de binnenkant. Het is ook vrij effectief want het zorgt voor een fikse energiebesparing.

Muurisolatie

Het isoleren van je muur voorkomt verlies van energie, voorkomt vochtproblemen en helpt ook tegen geluidsoverlast. Muurisolatie wordt vaak via de spouwmuur of een voorzetwand ingeregeld, u bespaart hierdoor wel tot 20% aan warmteverlies. 

Vloerisolatie

Het isoleren van de vloer zorgt direct voor meer comfort en voorkomt dat energie verdwijnt via de vloer. Vloerisolatie is dan ook erg populair, ook vanwege enkele subsidie regelingen.

Glasisolatie

Hoewel de meeste moderne woningen al dubbel glas hebben is het nog niet alle in woningen aanwezig. Het is een flinke investering maar zorgt niet alleen voor minder kou door de ruiten maar voorkomt ook het beslaan van uw ruiten. Daarnaast voorkomt het geluidsoverlast.

Last but not least .. raam isolatie! Isoleren gaat natuurlijk om de warmte of koelte in uw huis of woning te houden. Raam isolatie gaat nog een stap verder. Het zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en warmte buiten blijft in de zomer! 

Raamisolatie met isolerende raamfolie

Dubbel glas of, nog beter, HR++ glas (dubbelglas met gas ertussen) is de norm voor moderne glas isolatie. Dat is dus eigenlijk de basis voor raam isolatie. Wie echter de warmte buiten wil houden in de zomer en de kou buiten wil houden in de winter doet er goed aan gebruik te maken van isolerende raamfolie

Dubbelglas met isolerende raamfolie wordt hierdoor zelfs driedubbelglas. U bespaart op stookkosten in de winter en op koelingskosten in de zomer. Slim, doordacht en duurzaam. 

3M Thinsulate Climate Control is de isolerende raamfolie van 3M is een kosteneffectieve optie om je ramen te verbeteren naar een hogere energie-efficiëntie voor meer comfort, het hele jaar door.

Bent u op zoek naar wat isolerende raamfolie voor u woning of bedrijfspand kan betekenen neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@coverplan.nl of u kunt ons direct bellen op 0252 793348.