Nieuws

Isolerende raamfolie goedkoper dan vervanging glas

Energie wordt steeds duurder en het is noodzakelijk dat we er steeds zuiniger mee omgaan. Voor eigenaren en/of huurders van zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed is het zaak de warmte in de winter binnen te houden en ook de temperatuur zomers beter te reguleren.

Thinsulate Clima Control

Bij 3M hebben ze hier een unieke oplossing voor: Isolerende folie genaamd 3M Thinsulate Climate Control. Het verhoogt de isolatiewaarde van een gemiddeld raam van enkel glas tot bijna de prestaties van dubbel glas, en het laat dubbel glas de prestaties van driedubbel glas benaderen. Deze folie is veel voordeliger dan het vervangen van het glas in uw ramen en het resultaat ervan evenaart de prestaties en het uitzicht van nieuw glas. 

raamfolie

De voordelen van raamfolie:
Isolerende raamfolie wordt steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Toepassen van deze raamfolie heeft de volgende voordelen:

  • In de winter behoud de ruimte veel beter de temperatuur
  • In de zomer blijft het langer koel
  • Er is minder energie nodig
  • De folie voorkomt ook het verkleuren van uw meubilair door de zon 
 

Coverplan, geautoriseerde 3M dealer én installateur

Implementatie van isolerende raamfolie is een precieze klus die u met een gerust hart aan onze installateurs kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat de folie goed wordt geplakt (niet bubbelt, scheurt of loslaat) en u er ten volle van kunt genieten. Bij Coverplan kunt u niet alleen voor isolerende raamfolie terecht maar ook voor andere oplossingen zoals veiligheidsfolie, privacy folie en de andere folies van 3M.

Heeft u vragen neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@coverplan.nl of u kunt ons direct bellen op 0252 793348.