Nieuws

Isolerende raamfolie voorkomt torenhoge energierekening

Energie is een schaars goed en door het tekort aan gas in Europa werkt dit direct door in de energieprijzen. De energierekening schiet door het dak en dreigt bijna onbetaalbaar te worden voor de lage en middeninkomens. Hoe voorkomt u dit scenario?

Isolerende raam folie verlaagt uw energierekening

Prijsstijging van aardgas

Het tekort aan gas is ontstaan door de hogere vraag uit Azië, het onderhoud aan de gasvelden en omdat er simpelweg te weinig uit de grond is gehaald. Het tekort aan gas zal niet binnen enkele maanden verdwenen zijn, het is de verwachting dat de prijsstijging voor gas de komende jaren zal blijven aanhouden.

Verspil geen energie

Hoe voorkomt u dat u de energierekening niet meer kunt betalen? De meest logische stap is ervoor te zorgen dat de energie die u gebruikt om uw huis warm te stoken niet te snel verliest. Indien uw huis op temperatuur blijft hoeft u namelijk ook niet bij te stoken. 

Isolerende raamfolie werkt besparend

De manier om ervoor te zorgen dat de warmte in de winter binnenblijft is door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Het zorgt niet alleen voor extra woon- en werkcomfort maar het werkt daarnaast enorm besparend. Het toepassen van de juiste isolerende glasfolie is de slimste oplossing om ervoor te zorgen dat u uw energierekening kan blijven betalen.

De toegevoegde waarde van Coverplan

Bij Coverplan zijn we sinds 2007 gespecialiseerd in folieoplossingen en met name het aanbrengen van diverse raamfolies zoals isolerende raamfolie. Wij zijn premium dealer van 3M en onze gecertificeerde monteurs verhogen de isolatiewaarde van uw woning door de toepassing van isolerende raamfolie. De 3M Thinsulate Climate Control serie is de raamfolie die hiervoor bij uitstek geschikt is.

In een tijd waarin de energiekosten de pan uit rijzen is het aanbrengen van isolerende glasfolie op uw ramen dan ook een duurzame en efficiënte manier om toekomstige  kosten het hoofd te bieden.