Nieuws

Voorkom inbraak met 3M veiligheidsfolie

Hoewel het aantal inbraken gelukkig aan het afnemen is kom het helaas toch nog te vaak voor. In 2017 werden er meer dan 55000 keer inbraken gemeld. Wat kunt u doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken of ze in ieder geval te ontmoedigen? Wij geven u 3 tips!

Zorg voor kwalitatief goed Hang- en sluitwerk

Kies voor hang en sluitwerk dat getest is door een onafhankelijke autoriteit zoals de Politie of de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Beide organisaties testen hang- en sluitwerk en geven u in ieder geval de indicatie of het materiaal effectief is in het voorkomen van inbraken. Het werkt niet alleen tegen inbrekers maar geeft u ook een veiliger gevoel in huis.

Veiligheidsfolie voorkomt inbraak

Breng veiligheidsfolie aan op uw ramen

U staat er misschien niet bij stil maar het aanbrengen van 3M veiligheidsfolie op uw ramen is de ultieme manier om inbraak in uw huis of bedrijfspand via ramen te voorkomen. U kunt kiezen uit transparante veiligheidsfolie maar natuurlijk ook uit privacy-folie. Wij gebruiken al meerdere jaren de Safety veiligheidsfolies van 3M. Het voordeel van deze folie is dat het niet alleen beveiligd tegen inbraak maar ook door doorval. Bovendien wordt uw ruit bij elkaar wordt gehouden mocht deze toch worden gebroken. Hoe een dun laagje film heel wat ellende kan besparen.

Zorg voor dubbel glas

Het onderhoud van ramen en kozijnen is erg belangrijk. Bijvoorbeeld voor het buiten houden van tocht en water maar natuurlijk ook tegen inbrekers. Daarnaast zien we dat dubbel glas een extra barrière is voor inbrekers. Zij komen er minder makkelijk door heen en het maakt meer lawaai als het breekt.

Wilt u meer informatie over de veiligheidsfolie van 3M of kunnen wij u op het gebied van raamfolies ergens anders mee van dienst zijn neem dan contact met ons op.

Coverplan Totaal Onderhoud BV
Gieterij 43 C
2211 WC Noordwijkerhout
Tel.     0252 79 33 48
E-mail   info@coverplan.nl