Folie-voor-uw-exterieur

Raamfolie

Renoveren met exterieurfolie

Kozijn- en gevelfolie

Veel bedrijfsgebouwen zijn voorzien van gezichtsbepalende gevelbeplating en kozijnen. Onderdelen die na jaren in weer en wind vaak zijn vervuild, verkleurd en verweerd. Een grondige schoonmaakbeurt heeft geen effect en het pand heeft de gewenste uitstraling verloren. Maar vervanging van kozijnen en beplating is een dure en arbeidsintensieve optie. Wat dan? 3M kozijn- en gevelfolie is dé oplossing. Met deskundige applicatie van innovatieve folies ondergaat uw pand een stijlvolle make-over.

Wat zijn de voordelen van exterieurfolie?

  • Snel, zonder hak- en breekwerk
  • Complete restyling gevel
  • Bij vastgoedrenovatie en transformatie
  • Optimaliseren incourant vastgoed
  • Slijtvast en weerbestendig

Neem direct contact op

Kozijn- en gevelfolie voor exterieur

3M Window Frame Folie

Is de bouwkundige staat van uw pand nog in orde? Dan is uiterlijke renovatie en restyling een slimme oplossing. 3M Window Frame folie is een meerlaagse film die door onze gecertificeerde monteurs vakkundig wordt aangebracht op een gladde ondergrond, zoals aluminium, kunststof of Trespa. U kunt kiezen uit vele kleuren en uitvoeringen, van ingetogen mat tot stralende hoogglans. En mocht het nodig zijn dan nemen wij ook het schilderwerk en herstel van corrosie voor onze rekening.

Mooi en makkelijk

Met de meerlaagse 3M kozijn- en gevelfolie steekt u het gehele pand in een nieuw jasje. Een fraai en fris uiterlijk, passend bij de identiteit van uw bedrijf. Kenmerkend voor de exterieur folies is dat ze voldoen aan hoge eisen als het gaat om weersbestendigheid, slijtvastheid en duurzaamheid. Bovendien kunt u fraai en fris combineren met nuttige folie-eigenschappen zoals zonwerend of isolerend. Alle folies zijn vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk; zolang u maar geen schurende producten voor het schoonmaken gebruikt. Naast exterieur oplossingen zijn er ook folietoepassingen voor het interieur.

Onze folies voor uw exterieur

Hieronder een greep uit onze collectie folies.

 

3M Window frame film
Window Frame Film van 3M is de duurzame oplossing voor kozijn- en gevelrenovatie. Lees in deze brochure alle ins en outs.
3M Window Frame Film (PDF)

Alle folies geplaatst onder garantie, zijn ook los te verkrijgbaar bij Coverplan. Heeft u interesse in losse producten? Neem gerust contact met ons op.