Interieurfolie

 

Interieurfolie

Interieurfolie zorgt voor een complete make-over

Naast de vele slimme mogelijkheden met raamfolie voor het interieur, is het ook mogelijk een interne renovatie en make-over uit te voeren met interieurfolie. Iedere gladde en vlakke ondergrond leent zich uitstekend voor de applicatie van verfraaiende folies. Qua look en feel zijn de kwalitatieve folies niet te onderscheiden van natuurlijke materialen zoals hout, metselwerk, beton, RVS, etc. Materialen waarmee ook binnenhuisarchitecten graag een woonsfeer met eigen karakter creëren.

Wat zijn de voordelen van interieurfolie

  • Restylen zonder verbouwing
  • Meer dan 500 designs
  • Tijdelijk of permanent
  • Snel, schoon en geluidloos
  • Praktisch en betaalbaar

Neem direct contact op

Raamfolie-voor-interieur

Di-Noc van 3M

Coverplan werkt uitsluitend met de kwalitatieve folies van 3M. Onder de naam Di-Noc Architectural Finishes heeft u de keuze uit een enorme collectie van wel 500 verschillende interieurfolies. Geschikt voor het gebruik in nieuwbouw of bestaande panden, in woningen en bedrijfspanden of publieke ruimtes. Wandafwerking, beplating en glad meubilair zoals kastenwanden, een balie, werkbladen, tafelbladen en keukens lenen zich uitstekend voor een compleet nieuwe look. Zowel qua materiaalkosten als het aanbrengen zijn deze fantastische folies uiteraard een goedkopere oplossing dan dat u kiest voor vernieuwing met materialen zoals beton, hout, staal of baksteen.

Upgrade interieurinrichting

Een verouderde keuken in uw pas gekochte woning? Een lelijke balie in uw kantoorpand? Een mooie ruime kastenwand maar houdt u niet van berkenfineer? Een saaie ombouw om de liftschacht? Wij denken graag met u mee over de folieoplossingen die passen bij uw vraag. Van opvallende signaalkleuren tot ingetogen vergrijsde houttinten, van hoogglanzende metalic look tot matzwart.

Onze vakmensen helpen u graag met het maken van de juiste keuze én met snelle, schone en vakkundige applicatie. En u heeft maar liefst 12 jaar garantie op de Di-Noc interieurfolies. Informeer naar de mogelijkheden!

decoratie folie voor interieur

Onze interieurfolies

Hieronder een greep uit onze collectie folies.

 

3M Di-Noc interieurfolie
Kies voor kwalitatieve, duurzame folie voor uw interieur. Als marktleider kunt u bij ons terecht voor de Di-Noc folies van 3M. Een uitstekende keuze!
3M Di-Noc folie brochure (PDF)

Alle folies geplaatst onder garantie, zijn ook los te verkrijgbaar bij Coverplan. Heeft u interesse in losse producten? Neem gerust contact met ons op.