Nieuws

Deur wrappen met folie zorgt voor een nieuwe, frisse uitstraling

Voor het moderniseren of herstellen van uw kantoor is het wrappen van deuren en kozijnen een snelle en stijlvolle oplossing. Restylen zonder te verbouwen, praktisch en betaalbaar!

deur-wrappen-met-plakfolie

Met het beplakken van deuren en kozijnen met hoogwaardige folie verlengt u niet alleen de levensduur van uw deuren en kozijnen, het ziet er met professionele montage ook schitterend uit. Het aanbod van interieurfolie heeft de laatste jaren ook een enorme vlucht genomen. U heeft keuze uit tientallen kleuren en tinten maar ook kiezen voor een specifiek design of print. Creëer uw eigen look, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Deur folies

Bij Coverplan werken we graag met de kwalitatieve folies van 3M. Wij hebben gekozen voor de Di-Noc interieurfolie. Simpelweg omdat we geen concessies doen aan kwaliteit. Bij het restylen van deuren met folie dient het resultaat gewoon super strak te zijn. Wij hebben een breed assortiment interieurfolie. Onze folies zijn duurzaam, krasbestendig, vuilafstotend én waterafstotend.  

Bent u op zoek naar kwalitatieve folie voor het renoveren van deuren in uw bedrijfspand of uw woning of op zoek naar een specialist om het project voor u te verzorgen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!