Nieuws

Gevelrenovatie en restyling met folie

Het beheer van uw vastgoed is niet altijd even makkelijk. Weer en wind zorgen er immers voor dat gebouwen nogal wat te verduren hebben. Vastgoed onderhoud heeft niet alleen betrekking op het onderhouden van liften, trappen, gangen en kamers maar zeker ook van de buitenkant van het gebouw. Gevels en ramen zorgen voor de uitstraling van het gebouw. Belangrijk want je wilt liever werken in een pand met een moderne en frisse uitstraling dan in een gebouw met een grijze en misschien verweerde gevel.

Gevelrenovatie met 3M gevelfolie

Vandaag de dag kunt u kiezen uit verschillende soorten gevel folie om u gebouw te voorzien van een nieuwe look. Door te kiezen voor Window Frame Film van 3M zorgt u voor een duurzame oplossing voor kozijn- en gevelrenovatie. Het is speciaal ontwikkeld voor renoveren van aluminium en kunststof kozijnen inclusief de bijbehorende geveldelen. 

Restylen van uw gevel met prints

Naast folie met een rustige (vlakke) uitstraling kunt u ook kiezen uw gebouw een expressieve look te geven. Fris, eigentijds en elegant. Hieronder de make over van een gebouw dat een wat verouderde en verweerde uitstraling had en nu een veel frissere en moderne look bezit. Hier wordt je niet alleen als bezoeker maar ook als medewerker toch een stuk vrolijker van.

Gevel voor renovatie

Gevel voor renovatie met folie

Gevel na renovatie

Gevel na renovatie met folie