Nieuws

Keuken restylen met 3M interieurfolie

Het blijft voor veel gezinnen een dilemma: je koopt een nieuwe huis maar de keuken die erin zit is gedateerd, wat doe je dan? Haal je de keuken eruit of besluit je de keuken te renoveren omdat deze technisch nog in orde is? Ook speelt deze vraag bij mensen die simpelweg zijn uitgekeken op hun bestaande keuken en deze willen restylen.

Keuken opknappen

Wij kregen onlangs de opdracht om in een woning in Noordwijkerhout de keuken te voorzien van een nieuwe uitstraling. De keuken is van echte kwaliteit maar men was erop uitgekeken. Kunnen jullie onze keuken restylen zodat we als het ware een nieuwe keuken hebben? Mooie opdracht die we natuurlijk graag hebben uitgevoerd.

Keuken renovatie met folie

Voor het restylen van een keuken zijn er voor de klant tal van mogelijkheden. Het vernieuwen van de keuken door gebruik te maken van duurzame interieurfolie is zowel prijstechnisch als qua duurzaamheid niet te overtreffen. Voor slechts een fractie van de prijs van een nieuwe keuken wrappen wij de complete keuken met folie en zorgen we voor een compleet nieuwe look. De keukenkastjes en keukendeuren zien er weer als nieuw uit!

Duurzaam met 12 jaar garantie

Wij gebruikten voor het wrappen van deze keuken de houtlook folie uit de Di-Noc serie van 3M. Duurzaam, van topkwaliteit en waarvan de klant jarenlang plezier heeft. Wij leveren dan ook 12 jaar garantie op deze folie.

Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden om u keuken te laten restylen of kunnen wij iets voor u betekenen aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u graag!

Coverplan Totaal Onderhoud BV
Gieterij 43 C
2211 WC Noordwijkerhout
Tel    0252 79 33 48
Mail   info@coverplan.nl